Stephan van den Broek

Drs. Stephan van den Broek houdt zich bezig met 'opportunity & risk management' en heeft zich als financial aangeleerd continu vooruit te kijken. Hij is partner van Management Meets Singularity en verbonden aan Koenen en Co. Hij heeft meerderde boeken op zijn naam staan, waaronder Management in Singularity, over de impact van exponentiële technologische veranderingen op organisaties. Dit boek heeft de Silver Axiom Business Book Award 2018 gewonnen en stond in 2017 op de shortlist van Managementboek van het Jaar.  

Jan Rotmans

Prof.dr.ir. Jan Rotmans is een scientivist, een gepassioneerde en rebelse wetenschapper die in de praktijk betrokken is bij het versnellen van transities en duurzaamheid. Zowel nationaal als internationaal is hij een autoriteit op het gebied van transities en heeft hij meer dan 200 publicaties op het gebied van klimaatverandering, global change modellering, duurzame ontwikkeling, transities en systeeminnovaties geschreven. Daarnaast is hij auteur van 27 boeken. 

Hij onderzoekt niet alleen de kanteling van de samenleving, maar speelt daar ook een actieve rol in. Door het oprichten van ICIS, Urgenda, DRIFT, Nederland Kantelt en het mede oprichten van Zorgeloos, wil hij de transitie versnellen. Met zijn kennis wil hij graag de spelregels opstellen hoe deze transitie gerealiseerd kan worden en friskijkers en dwarsdenkers uit alle hoeken van de maatschappij bijeenbrengen om op creatieve wijze samen het kantelpunt te bereiken. Meer info op janrotmans.nl

Niels van der Weerdt

Dr. Niels van der Weerdt is managing partner van Erasmus Centre for Business Innovation en zelfstandig adviseur. Heeft in zijn professionele leven telkens de brug geslagen tussen wetenschap en bedrijfsleven. Zijn fascinatie voor strategie en organisatie maakte hem projectleider bij het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI) en culmineerde in zijn proefschrift over “Organisational Flexibility for Hypercompetitive Markets”. Hij koppelt behoeften van ondernemers aan de meest hoogwaardige kennis van de Erasmus Universiteit. 

Kevin Heij

Dr.ing. Kevin Heij is Managing partner Erasmus Centre for Business Innovation Research. Hij is als onderzoeker actief bij de vakgroep Strategisch Management en Ondernemerschap van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Hierbij heeft hij tal van onderzoeken uitgevoerd voor bedrijven, brancheverenigingen, en overheidsinstanties. Kevin promoveerde op het vraagstuk of de innovatieprestaties van organisaties bevorderd kunnen worden door naast technologie ook te investeren in sociale en in businessmodel-innovatie.  

Rick Hollen

Dr. Rick Hollen Richt zich als bedrijfskundig onderzoeker en managing partner binnen Erasmus Centre for Business Innovation op het genereren en valoriseren van nieuwe kennis en inzichten omtrent het managen, organiseren en faciliteren van innovatie en strategische vernieuwing. Hij promoveerde aan de Erasmus Universiteit met onderzoek naar deze thematiek in haven-industriële complexen. Daarvoor werkte hij als business developer op het gebied van market intelligence en studeerde hij bedrijfskunde aan universiteiten in Nederland, Denemarken, Chili en Canada. 

Henk Volberda

Prof.dr. Henk Volberda is hoogleraar Strategisch Management & Ondernemingsbeleid en Director Knowledge Transfer aan de Rotterdam School of Management. Henk is wetenschappelijk directeur van het Erasmus Centre for Business Innovation. Eerder ontving hij de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award. Hij schreef meerdere boeken: Building the Flexible Firm, De flexibele onderneming, Rethinking Strategy en Strategic Management. Tevens adviseert Henk diverse Europese overheidsorganisaties over innovatiebeleid en economische prestaties.  

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren